Virtuele Realiteit

Vrouw Die Vr Bril Gebruikt

Virtuele Realiteit

Een van de toekomstscenario's voor computers is Virtual Reality. Het is logisch dat wanneer we aan Virtual Reality denken, het volgende dat in ons opkomt onze mobiele telefoon is! Tegenwoordig hebben we die mobiele telefoons in onze handen en door de lenzen van onze telefoon kunnen we de foto's, video's en beelden maken die we willen. Een groot ding over Virtual Reality is dat je in het midden van een verbazingwekkende scène verandering en hebben uw scène te worden beïnvloed tot het maximum.

Onze geest duizelt bij de snelheid waarmee we de scène kunnen veranderen. Met de technologie van Beeldoverdracht kunt u een nieuw niveau van realiteit naar uw beelden brengen. Dus geen dia's meer om te filmen, u kunt uw GeoC coördinaten gebruiken om foto's van elke locatie in de wereld te importeren! En dat is nog niet alles als u de juiste bril hebt – Telepresence kan een geweldig hulpmiddel zijn om te gebruiken. We kunnen de video en de beelden die op het scherm te zien zijn, lokaal naar de genodigde of ook een monitor doorsturen, zodat de presentator de genodigde kan zien en beluisteren.

Het zal u verbazen hoe gemakkelijk het is om een videobundel rechtstreeks in een scherm te importeren zonder dat u een projector nodig hebt. De projector straalt het rekeningnummer of de rekeningnaam op het scherm, zodat u het kunt zien en beluisteren. Daarna kunt u doen wat u wilt met uw video-inhoud! U kunt muziek op de achtergrond zetten, een quiz toevoegen, enz.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn als het gaat om een ruimtelijke videorondleiding, komt de videogeocoder als een nuttig hulpmiddel. Een zakelijke bijeenkomst of een medische conferentie gaat niet alleen over foto's, dus het hebben van een showtuin om foto's weer te geven is erg belangrijk. Foto's zijn niet alleen voor droevige gelegenheden zoals Kerstmis, de grootste collectie foto's ooit gehouden en mensen glimlachen op elke foto, het maakt ze herinneren de tijden met veel geluk en herbeleven de momenten met gemak.

Hieronder vindt u de verschillende diensten die u van een ruimtelijke data geocoder kunt gebruiken:

-zegt de exacte locatie van een punt op een kaart.

-zegt de naam van een punt op een straat.

-zegt de naam van een punt op een kaart.

-sluit de kaart af, wat betekent dat het niet nodig is om op elk beeld te klikken.

-neemt een 2 dimensionale kaart en toont je hetzelfde op een 3 dimensionale kaart.

– toont een persoon hoe ver een bepaald eigendom is.

– toont een punt op een 3 dimensionale kaart

– toont cyaan, magenta, geel en lichtblauwe kleurwaarden voor het geselecteerde object.

– toont de decimale waarde van een gespecificeerde eigenschap.

Nu zult u wel denken: wat is een ruimtelijk nulpunt en hoe functioneert het in een EDI? Het ruimtelijk gegeven bestaat uit een naam voor de eigenschap die u wilt kunnen aanklikken, een code, die een afkorting is voor de eigenschap, de code, de naam en het adres waar u de afbeelding wilt laten zien.

Er zijn twee soorten geometrieën van ruimtelijke gegevens die in aanmerking kunnen komen: eenvoudige en complexe. Een eenvoudig ruimtelijk gegeven is een gegeven met een naamlabel, zeg John Smith, en een codetag, zeg M1, M2, enz. U kunt dit zien als het telefoonnummer en het adres bestaande uit vier getallen gescheiden door punten. Deze getallen kunnen om het even welk getal zijn, zolang het maar minder is dan 8. Ze moeten ook beginnen met een letter en een cijfer, zoals u zich kunt voorstellen. Bijvoorbeeld, als de code voor het toegangshek onderaan de North Hill atversions in de North Assembly zou zijn, zou het (0.mins) 120 zijn. AANWIJZING.

Een complex ruimtelijk gegeven is er een met vele dimensies, wat het ook moeilijk maakt om te bedenken. complex ruimtelijk gegeven is er een met een naamkaartje (of bron-identifier) voor elke rij. Op die manier kan een punt, zeg (1 onvoorziene Noodzaak), worden getagd met (2 Luchtbehoeften) of (1 verhoogd veiligheidsrisico Contingency), enz. Het idee is de gebruiker niet alleen in staat te stellen te vinden wat hij zoekt, maar het ook te kunnen overbrengen of verzenden naar een andere locatie.

Er zijn vele andere soorten ruimtelijke gegevensgeometrieën, waaronder de volgende

– kegels met interoculaire verbindingen- hyperspatiale kaarten- isostatische kaarten- self-similarity kaarten- cilindrische profielen- ruwe gegevens kaarten

De keuze van de datum is bepalend voor de relatie met de uit te voeren taak.

Er zijn drie hoofdindelingen voor datumtypes

Soort classificatie:

– Namespacedata worden gebruikt om verbindingen (rijen en kolommen) met specifieke velden te beschrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.