iPhone 4S Apps

Gsm reparatie bergen op zoom

 

 

 

 

Laten we zeggen dat je een iPhone 4S hebt en je GPS werkt niet. Ik gok dat je een vergeetachtige dag hebt dus je luistert naar de stembegeleiding van je GPS… “Sla linksaf een twee drie vier – nee dat is de weg naar de bank”. Wat dan ook. Je weet niet dat hij kapot is totdat je bij de bank bent en er geld in moet doen en je je gsm niet bij je hebt om zelfs maar 911 te bellen voor hulp.

Er zijn een aantal apps die je kunt downloaden naar je gsm die alle foto’s van je telefoon zal uploaden en het zo maakt dat wanneer je een foto neemt het direct naar je meldingsbalk komt. kapot kompas? heb je een nieuwe nodig? Uitgeschakelde camera? Je gsm heeft al deze dingen en meer en voor een redelijke prijs. Er zijn veel goede apps om uit te kiezen.

Als je goed oplet welke apps je op je gsm hebt staan, kan dat je veel tijd en gedoe besparen. Tegenwoordig zijn er meer dan 300.000 openbare of privé-apps en elke keer dat je er een installeert, duurt het wat langer om te synchroniseren en in te stellen, tenzij je een perfecte synchronisatieservice hebt.

Uw gsm is misschien gemakkelijker te gebruiken, maar het heeft zijn valkuilen. Nu, een woord van waarschuwing over de ventilator-geluidseffect hierboven vermeld. Als u een telefoongesprek op uw gsm en het is niet op het volume dat u zou willen, Justphones hebben gebouwd in audio aan, zodat u kunt negeren. Een beetje zoals de fan-sound effect voor Sonic the Hedgehog in de ‘Sega classic’ serie van games.

Elk van deze toestellen kan gemakkelijk tweedehands worden gekocht bij een plaatselijke verkoper of online. Als je geluk hebt, kun je er een vinden op een ruilbeurs of een veilingsite.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.