Een website voor elektronische handel beginnen

 

 

 

Er zijn in feite zes componenten van het totale webontwikkelingsproces, te beginnen met de initiële keuze van een domeinnaam. De volgende stap is het kiezen van een hostingdienst en een ontwerpplatform. Het web design platform is vergelijkbaar met Macromedia’s DreamWeaver of u kunt een softwarepakket verkrijgen dat een online web design interface biedt, bekend als blog software. Dus zorg ervoor dat uw host service biedt beide. Uiteindelijk is het de individuele ontwikkelaar of bedrijf dat u contract om de site te maken voor je.

Het kiezen van een domeinnaam. Doe grondig onderzoek naar uw doelmarkt met behulp van keyword research tools zoals WordWrap, Wordstream en Google Keyword Tool om na te gaan welke zoektermen potentiële spelers intypen wanneer ze op zoek zijn naar diensten zoals de uwe op het internet. Gebruik een combinatie van de afgeleide trefwoorden samen met veel voorkomende bijvoeglijke naamwoorden, of wat gebruikers daadwerkelijk kunnen gebruiken bij het zoeken. Trefwoord onderzoek tools zijn een fantastisch hulpmiddel om belangrijke marketing beslissingen te integreren om uw web geloofsbrieven te ondersteunen.

Hostingdienst. Terwijl er een verscheidenheid van verschillende hosting keuzes te maken, wilt u ervoor zorgen dat uw keuze van hosting service zal een aanvulling op de domeinnaam en e-commerce platform. Sommige hosting bedrijven bieden een betere bandbreedte, snellere verbindingssnelheden, en meer variatie in databases. Sommige plaatsen zijn een beetje duurder dan anderen, maar de website zelf kan niet opdagen voor sommige zoektermen. U kiest uw hosting service op basis van een paar criteria. De meest kritische factoren op korte termijn zijn, natuurlijk, verkeer, beschikbaarheid van de server, Fantastico scripts, en statistieken. De meer op lange termijn bespaarde schijfruimte en geld is ook zeer belangrijk. Kies dus ook een hostingbedrijf dat enkele van deze componenten aanbiedt.

Website ontwerp/commerce platform. U zult niet echt een volwaardig e-commerce platform nodig hebben om te beginnen met het online verkopen van uw product. De meerderheid van de websites die een online business starten zullen een niche ecommerce platform gebruiken, dat meer rechttoe rechtaan en ongecompliceerde site building, set up, en configuratie biedt. Gratis eenvoudig te gebruiken platforms, zijn beschikbaar op het internet, maar hadden beperkte functionaliteit en extra veiligheidsrisico. Later vindt u een robuust platform zal nodig zijn om uw volgende stap naar succes. In dag, zullen deze alternatieven zeer kostbaar zijn om op te zetten.

Gebruiksvriendelijke website. Er is absoluut behoefte aan efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid in een website. Doe het beste wat je kunt met ecommerce, en als het een start-up is, maak je er dan even geen zorgen over. Stuur verkeer naar uw website met betaalde vermeldingen, e-mailadvertenties en aanbiedingen voor anderen. Naarmate je bedrijf groeit en groeit, moet je altijd een onderdeel hebben dat klanten helpt jou en je producten te vinden. Als je een e-commerce website gaat beginnen, moet je investeren en die functionaliteit toevoegen. Je moet het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor nieuwe klanten of je zult ze verliezen.

Page Ranking voor Zoekmachine Optimalisatie. Dit is een voortdurend proces, maar dit is een kritische factor voor succes in het bedrijfsleven. Als u verkeer wilt genereren voor uw nieuwe e-commerce site, dan kunt u er niet omheen – u moet wat aan Search Engine Optimization doen. Hoewel er veel informatie te vinden is over het e-commerce platform zelf, kan het belang van deze stap niet genoeg benadrukt worden. Het is uw e-commerce site en moet worden geoptimaliseerd. Kom als beheerder met een lijst van trefwoorden om op te nemen in het website ontwerp, de presentatie, de navigatie, de tekst en de Meta tags om de Page Ranking te krijgen voor de pagina die u gaat gebruiken bij Google zoekopdrachten. Dit kan enige tijd duren om te doen en kost een initiële investering. Soms kunnen de resultaten pijnlijk traag zijn, vanwege de tijd die ermee gemoeid is.

Online verkoop van producten. Voor het promoten van de verkoop van producten zijn er verschillende mogelijkheden, van e-commerce en print tot offline (dural, elektronica). Als u alleen e-commerce producten heeft kunt u werken met een gratis telefoonnummer en een email adres. Van pay-per-click advertising tot ezines en banner advertenties, zoekmachine optimalisatie is uw keuze. Jay Abrahamek, een marketing consultant voor de web development industrie, suggereert het aanbieden van iets gratis 24 uur per dag om onmiddellijke resultaten te bereiken. Als het gaat om online product levering, overweeg dan het starten van een blog. Blogs zijn een integraal onderdeel van online promotie-inspanningen en u kunt productinformatie aanbieden zonder extra kosten om het proces te automatiseren.

Lees meer…

Strategisch merketingplan

Tekstschrijver 

Webdesign

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.