Hoe verdien je veel geld in de advertentieruimte

het romatiseren ervan is hard werken. Aan de andere kant, je kunt een show doen, en er een hit van maken. Je hebt elke dag alle tijd om het zachte en overdreven stuk van de show op te bouwen. Weten hoe je de acteur zo moet bewegen dat hij of zij zichtbaar is (foto papier) is makkelijker dan je denkt.

Ik stel voor dat je met de auteur of andere ervaren acteurs praat voor wat hulp.

Hier zijn vier tips voor het maken van een sterke commercial die de Amerikanen aan het kijken krijgt:

1. Spreek rechts

Spreek in uw commerciële taal. Dit zal niet de eerste keer zijn dat ik dat schrijf, maar ik zal je dit zeggen. Het vergt een bepaalde dictie en stijl om je publiek te bereiken. Ik had een acteur die me wat grappigs vertelde en toen moest ik lachen. Ik wist niet wat zijn boodschap was. Maar ik lachte in mezelf omdat ik wist dat hij natuurlijk gesproken had.

2. Wees trouw aan het Woord

Dit is een moeilijk advies. Ik heb sommige acteurs dingen horen zeggen in hun video’s die niet waar zijn. Het verschil kan zijn dat hun grappen evenveel waarheid bevatten als dat ze graag mensen trakteren op een beetje plezier.

Ja, ik weet dat jullie oudjes mismoedig 80’sand ringtones op hun genieën hebben afgespeeld (met andere woorden het elke dag geoefend hebben).

Waarom moet je een paar extra minuten rustig aan doen en ervoor zorgen dat de waarheid is….

3. Don’t Get Rich

Het geheim van het maken van big bucks in de advertentieruimte is om grote winsten te maken met kleinere advertenties.

De paginagrote advertentie is meestal geprijsd op $1.00 per 1.000 impressies.

De kleinere advertenties zijn overal geprijsd van $.05 tot $.25 per 1.000 vertoningen.

De advertentie waar je het meest een echte beoordeling voor wilt krijgen is de paginagrote advertentie.

4. Bedir om haat te zaaien

Ik weet dat je een grote vis in een kleine vijver wilt zijn, want dat betekent meestal dat er geen klanten zijn. Dus als je gaat om groot te gaan, moet je sluw om uw publiek te trekken door het aanbieden van een deal die de meeste consumenten zal houden.

Aan de andere kant, als u klein gaat, wilt u potentiële klanten niet misleiden met een deal die ze niet leuk vinden.

In een hoeveelheid gesprekken, heb ik vastgesteld dat gemiddeld vijf procent van de kijkers zal een negatieve review te beginnen als de advertentie was van waarde. Het slechte ding is dat je $ 20.000 uitgeven aan de tv-commercial en uw advertentie zal worden kost je een ongelukkige ziel op een dag die $ zal betalen. Fit te schande.

Een andere fout die veel adverteerders maken met TV-commercials is dat zij niet weten tot wie zij spreken. Radio is geweldig omdat de voice-over is meestal een expert. Bijvoorbeeld: “Als je een nieuwe moeder, check this out voordat u het plannen van de baby.” Niet alleen zullen de kijkers gaan zitten en notitie nemen en opletten, ze krijgen ook een dialoog die hen zaken zal opleveren.

Het belangrijkste dat je moet doen is denken zoals je prospect. Zoek uit wat voor probleem zij ondervinden. Presenteer dan een oplossing op een manier die zij absoluut onweerstaanbaar zullen vinden.

Ik weet niet van de oplossing, maar wat ik wel weet is dat reclame is alles over het creëren van waarde in uw prospect. Om die reden stel ik voor dat je de advertenties tot een minimum te beperken, maar als de advertentie is goed genoeg om vijf procent van uw kijkers kijken en geven u uit van $.50, dan is de oplossing is de moeite waard jezelf te verkopen voor een goede prijs.

Nou, de oplossing is de moeite waard om jezelf te verkopen voor een goede prijs. Maar ik zal je wat vertellen. Ik heb geen goede raad meer voor dat boek. Als je contact met me wilt opnemen, zal ik met plezier elke e-mail beantwoorden die je me stuurt.

Lees meer…

Video productie 

Video marketing 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.