Hoe maak je een website?

30 minuten naar uw WordPress site – als u het zelf doet!

Als je het zelf doet, bespaar je een hoop geld. Als je het zelf doet – een van de redenen – ik zeg het maar – is het stom!

De nieuwe reden is deze:

Ik ben een nieuweling die deze manier van websites maken heeft geleerd en het was in het begin erg de moeite waard. Toen kon je nog niet echt een website bouwen in 30 minuten!

Vroeger besteedde ik elke maand 5 uur aan het bouwen van een nieuwe website. Ik gebruikte software zoals Dreamweaver om het makkelijker te maken, hoewel dat niet elke keer nodig is.

Het nieuwe debat gaat ook over het woord “gemakkelijk”. Het klinkt alsof het een fluitje van een cent moet zijn. Nou, eigenlijk kan het een fluitje van een cent zijn voor iemand die weet hoe het moet en dan wordt het een heel stuk moeilijker als je begrijpt dat het eigenlijk niet zo gemakkelijk was.

Overweeg deze punten: Wat je moet doen is een simpele truc leren van iemand anders.

De beste manier om te leren is een van deze “dit is wat je moet doen” cursussen. Het is als een “wat je moet doen” cursus voor hoe je een website maakt.

Kritisch zijn – dat is een woord dat “aangekleed” moet worden. Ik moet mezelf er vaak van weerhouden om te zeggen dat ik niet zo “dacht” als een voormalige IT-er.

Definieer de taken en maak het gemakkelijk. Laat de acroniemen je niet pakken. Het is meestal beter ze weg te laten en het te doen in plaats van de tijd te spenderen en het risico te lopen enkele belangrijke “gemakkelijke” gebruikers te verliezen.

Wanneer je klaar bent om de eerste “down” te doen in je nieuwe site, begin dan bij het begin. Ga aan het werk. Als je eenmaal het basisidee hebt van wat je moet doen – en of je moet doen wat eigenlijk webdesign is. Al het andere is eenvoudig – het is niet zo moeilijk om het te doen.

Onthoud alleen dit: Als je het voor jezelf “probeert”, is datgene wat je van plan bent te doen tijdrovend. Als je de kans geeft om het onderzoek zelf te doen – dan zal wat je zult ontdekken en leren de wegversperring zijn voor je succes.

En het volgende wat ik leerde – 75 procent van uw bedrijf komt van die 4% van de bezoekers die daadwerkelijk iets kopen. Dus … laat ze voor je werken!

 

Lees meer…

Social media marketing

Instagram marketing

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.