De voordelen van thuiswerken

Personal branding Breda

En je boodschap is ook belangrijk.

Het gebeurde niet zoals ik gedroomd had, zelfs niet toen ik om 5 uur ‘s morgens wakker werd en me in de lucide droom betrapte! Maar het is alles wat ik heb gedaan om te oefenen. En de resultaten waren verbluffend, zoals ik al zei, op alle gebieden van mijn leven.

Toen ik me eindelijk realiseerde dat ik aan het ‘dromen’ en ‘hoofdschudden’ was, ging ik serieus aan de slag met mijn nieuwe bedrijf. Het is belangrijk te onthouden dat je huidige baan je Nieuwe Carrière is. Dus heeft het feit dat ik toegewijd was aan mijn baan (zoals het 9/11 was) bijgedragen aan de resultaten? Hier zijn enkele van de voordelen van het opzij zetten daarvan:

Als ik was gaan luisteren naar elk nieuw instant bericht, b.v. Google voor ‘Internet marketeers’ en promoties in favoriete TV shows en e-mail campagnes, dan zou ik zijn geëindigd met een zeer lange lijst van tientallen en tientallen bedrijven die je zouden kunnen brengen van waar je bent tot waar ik nu ben (met een full on leven en een leven buiten en online). Je zou het kunnen zien als een gecompromitteerd beslissingsproces, en dat is het ook geweest, maar ik heb de beslissing altijd genomen op basis van de informatie, of de vergoeding eerlijk lijkt meer dan iets anders.

Personal branding is echt een proces om het beste te maken van je huidige beroep, je talenten en vaardigheden, en de passies en aspiraties die persoonlijk verpakt zijn als gevolg van je levenservaringen.

Als je je bestaande werk niet even serieus en persoonlijk neemt, zal dat tot uiting komen in het resultaat.

Hetzelfde geldt voor mijn andere activiteiten in het leven, d.w.z. yoga, beeldende kunst, CSI-boekhouding, administratie en management, bedrijfsadvisering, pogingen om werk te krijgen, veel reizen, en pogingen om financiering en liefdadigheidswerk te vergemakkelijken.

Je werk veranderen voor iets anders dan internetmarketing zal je niet alleen een beter en gelukkiger mens maken; het zal deuren openen waarvan je eerder nooit had kunnen dromen.

We hebben allemaal speciale vaardigheden: uw levenservaring heeft u uniek gemaakt. Werk is slechts een middel om u te laten genieten van de vruchten van de verschillende vaardigheden die u in de loop van uw leven hebt ontwikkeld.

In het bedrijfsleven gaat het er echt om dat je alle leerervaringen die je opdoet door “te doen wat je leuk vindt” zo goed mogelijk gebruikt, zolang je maar anderen helpt om de ervaring en informatie te krijgen die ze willen – op welke manier dan ook, het is een kwestie van “doen wat je gelukkig maakt” – en als je een expert bent in die activiteit, zul je nog lang meegaan.

Het internet maakt een enorme keuze en hefboomwerking mogelijk. In plaats van tijd te verspillen aan telefonische verkoop aan mensen die niet kunnen of willen kopen, geeft een internetbedrijf u toegang en macht om al uw verkopen te doen. Uw bedrijf kan worden uitgevoerd via e-mail, display advertenties en pay-per-click advertenties. U hebt de volledige controle, en u hebt geen gespecialiseerde vaardigheden, diploma’s of me-vaardigheden nodig.

Iedereen heeft een passie op een bepaald gebied, hoogstwaarschijnlijk niet de eerste keer dat je dit leest. Het in je leven, je wereld, het bedrijf is gewoon een kans voor je om te ervaren, om je te bekwamen, om de vreugde te ervaren om de leraar van anderen te zijn.

Het gaat echt niet om geld, en verder is sociaal netwerken de sleutel tot elk zakelijk succes; bewezen succes komt vaak niet tot stand tenzij het proces een “top down” proces is. Er is een verschil tussen deel uitmaken van het personeel van een rijk bedrijf en de baas zijn van je eigen bedrijf.

Je prestaties in je voordeel gebruiken.

Slim werken als het breed wordt.

Geen vaste tijd – je kunt werken rond het werk. Het is niet het resultaat van een druk op de knop technologie, echt, het is net zo gemakkelijk en winstgevend als het kan zijn en kan ook zeer lonend & bevredigend zijn.

Je kan gewoon van overal werken, 24/7

Veiligheid – zodat u altijd en overal kunt werken

Vrijheid – werken waar en wanneer je maar wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.